Professionele managementondersteunende diensten

De Managementondersteunende Diensten (MOD) van het Departement EWI bieden aan hun partners en klanten een professionele en competente omkaderingsstructuur en dienstverlening aan op het vlak van mensen en middelen.

De MOD organiseren een professioneel en hoogwaardig intern partnerschap op het vlak van managementondersteunende diensten, dat mensen, middelen, infrastructuur, logistiek en competentie aanreikt om de strategische doelstellingen van hun partners/klanten te helpen realiseren.

De MOD profileren zich als een kritische en onmisbare partner en dienstverlener ten aanzien van de entiteiten die ze ondersteunen, en ten aanzien van de leidend ambtenaren en de individuele personeelsleden. Ondanks die primaire ondersteunende rol verzekeren de MOD een proactieve dienstverlening, zodat de partners/klanten zich voluit op hun kerntaken kunnen richten.

Vanuit de rol als proactieve dienstverlener organiseren en consolideren de MOD zich tot een dienst waaruit de gebruikers op een flexibele manier kennis en competentie kunnen putten. Vanuit dat gegeven zullen de MOD ook studies uitvoeren en zich blijven professionaliseren voor het voeren van een geavanceerd personeelsbeleid, dat ook ruimte biedt voor nieuwe technieken en praktijken die worden geƫvalueerd. Indien deze nuttig en nodig blijken te zijn, worden ze ingevoerd in het Departement EWI en aan de partners/klanten ter beschikking gesteld.

Omdat de MOD opereren als dienstverlener, leggen ze zichzelf ook strenge kwaliteitseisen op. Met dat doel gaan ze met de gebruikers in dialoog om hun behoeften te leren kennen en begrijpen, en er hun dienstverlening optimaal op af te stemmen. De samenwerkings- en kwaliteitsindicatoren worden geformaliseerd en regelmatig geƫvalueerd met het oog op een optimalisering van wederzijdse inspanningen tussen de MOD en de partners/klanten die ze bedienen.

Addthis share knop
website ontwikkeld door Savant Media