Welkom

Dag lezer,

Het Departement Economie, Wetenschap en Innovatie van de Vlaamse overheid presenteert u met enige trots zijn eerste jaarverslag. Trots, omdat de wijze waarop we dit jaarverslag opbouwden en presenteren helemaal strookt met drie van onze belangrijkste doelstellingen als departement:

  • Efficiëntie en samenwerking – Dit verslag is van de hand van dertig verschillende auteurs. Ze schreven hun bijdragen in een wiki, wat de coördinatie overzichtelijk en eenvoudig maakte: geen foute versies, geen inhoudelijke overlappingen, ... Bovendien bood deze werkwijze een unieke kans om samen te werken aan hoofdstukken en elkaars bijdragen te lezen en te versterken.
  • Duurzaamheid – Voor de productie van dit verslag sneuvelde geen enkele boom. En de structuur en samenwerkingsvorm die we voor deze editie op poten gezet hebben, kan volgend jaar perfect gerecycleerd worden.
  • Gebruiksvriendelijkheid – U wilt snel de onderwerpen vinden die ú interesseren? Dat kost in dit digitale formaat geen moeite. Het hoofdmenu en de submenu’s sturen u snel naar het juiste onderwerp. Of u gebruikt het zoekvak. Leest u liever alles in een logische volgorde? Dan volgt u het menu gewoon zoals een klassieke inhoudstafel en leest u in volgorde: hoe EWI in elkaar zit, aan welke beleidsthema’s we in 2010 werkten en hoe het departement dit jaar intern evolueerde.

Hoog tijd om onze activiteiten uit 2010 kritisch onder de loep te nemen. We wensen u alvast veel leesplezier. En als u nu al wilt weten waarop we onze pijlen in 2011 richten, vindt u hier een sneak preview.

Dirk Van Melkebeke,
Secretaris-generaal

Addthis share knop
website ontwikkeld door Savant Media