• Welkom

  Welkom

  Achter deze link vindt u het eerste jaarverslag van het Departement EWI. Alléén achter deze link – want we publiceren geen papieren versie. Dat is duurzaam én dat maakt het verslag gemakkelijker leesbaar.

  Veel leesplezier met het EWI-jaarverslag 2010.

 • Over EWI

  Over EWI

  Het Departement EWI beschikte in 2010 over 950 miljoen euro beleidskrediet en 143 personeelsleden. Daarmee voerden we een economisch ondersteuningsbeleid en een wetenschaps- en innovatiebeleid rond zes strategische doelstellingen.

  Lees meer over het Departement EWI in het jaarverslag 2010 >

 • Europees voorzitterschap

  Europees voorzitterschap

  HET EU-voorzitterschap had een stevige impact op de agenda van het departement. We organiseerden drie grote en succesvolle conferenties en steunden tientallen andere initiatieven. Tegelijk wisten we onze stempel te drukken op het voorzitterschap en realiseerden we in de schoot ervan een aantal van onze ambities in onderzoek en innovatie en industriebeleid.

 • Vlaanderen in Actie

  Vlaanderen in Actie

  “Op naar de top vijf in Europa.” Met die doelstelling voor ogen organiseert de Vlaamse Regering de volgende tien jaar een eindeloze reeks initiatieven en acties onder de noemer Vlaanderen in Actie. Ook in 2010 werkten we keihard aan de realisatie van die ViA-projecten.

  Lees in detail welke ViA-acties EWI in 2010 ondernam >

 • EWI in 2011

  EWI in 2011

  EWI wil in 2011 grote stappen zetten naar een groenere en een sterkere economie. Daarvoor staan een hele reeks beleidsmaatregelen op stapel rond elektrische mobiliteit, biogebaseerde economie, creatieve industrie en industrieel beleid. 2011 moet ook het jaar van de kennisdoorbraak worden met tal van acties om onderzoekers beter te ondersteunen.

Contact

Vlaamse overheid
Departement Economie, Wetenschap en Innovatie
Koning Albert II-laan 35, bus 10
1030 Brussel

02 553 59 80
info@ewi.vlaanderen.be
www.ewi-vlaanderen.be

website ontwikkeld door Savant Media